Turgutlu Kayacı Turizm Ulubey Kanyon Gezisi

Turgutlu Kayacı Turizm 24 Mart 2018 Cumartesi Doğa'nın Tarih'in ve Kültürün buluştuğu Ulubey Kanyonlarına gezi düzenledi. 

Turgutlu Kayacı turizm organizasyonu ile Ulubey Kanyon Gezisi sabah saatlerinde İzmir'den hareket ile başladı. İzmir'den gelen misafirler ilk olarak Dünyanın 2. En Büyük Kanyonlarını Cam Terastan seyrettiler. Ulubey Kanyon Park Cam Teras 135 metrekarelik alana sahip ve 33mm. kurşun geçirmez camdan oluşmaktadır. Yüksekliği ile adrenalin dolu bir seyir diyebiliriz.

Gezinin İkinci durağı Kula Peri Bacalarına'da uğrayan Turgutlu Kayacı Turizm misafirleri gezi başlangıç noktası olan İzmir'de sonlandırdırlar. Kayacı Turizm geziye katılan tüm misafirlere temennilerini sunarken. bir Kanyon gezisi daha burada sona erdi.

Geziden Kareler Foto: ....

Dünyanın 2. Büyük Kanyonlarında doğa ile iç içe güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Cam Teras'tan Kanyonları seyredebilir, yöresel lezzetlerimizi tadabilir, dilerseniz çamlık bölgesinde güzel bir piknik yapabilirsiniz. Ulubey Kanyonlarını sabah gün doğumunda seyretmek istiyorum diyorsanız, Kanyon içerisinde Bulunan Bungalov evlerinde bir gece konaklamanızı tavsiye ederiz. Kamp kurmak isterseniz çamların içerisinde veya kanyonun hemen yanı başında tercih sizindir. Kanyonda gün doğumunu seyrederek kuş sesleri ve çam ormanında rüzgarın ılık sesiyle hafta sonu tatiliniz için sizleri de Ulubey Kanyonlarına bekliyoruz.

Okunma 6094 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top