Ulubey Kaymakamı Ahmet SOLMAZ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLARIM... Saygıdeğer Ulubeyli Hemşerilerim, Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, dargınlıkların, kırgınlıkların bir yana bırakıldığı, insanların kardeşçe kucaklaştığı, saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerlerin canlandığı özel günlerimizdendir.

Dünyanın muhtelif yerlerinde bayramını gönül rahatlığı ile yaşayamayan tüm müslümanların durumunu gördükçe şu mübarek günlerimizi içimiz buruk şekilde geçiriyor olsak dahi bayramın insanların gönüllerine inen birer cemre olmasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta tüm Ulubeyli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

NOT: Kaymakamlığımızın bayramlaşma merasimi Ramazan Bayramının ilk günü bayram namazı sonrası İlçemiz Çarşı Camiinde yapılacak olup, bayramlaşmaya tüm halkımız davetlidir.

Ahmet SOLMAZ
Kaymakam

Okunma 6200 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top