Ulubey'in Çehresi Değişiyor

Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, ilçe merkezinde yapmış oldukları hizmetleri anlatarak, “Çevre ve alt yapı çalışmalarının yapım aşamasında Ulubey halkına ve esnafına vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” dedi. Ada ayrıca Ulubey halkına da bir müjde vererek 80 kişilik barınma evi yapacaklarını söyledi.

Ulubey ilçesinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, “Ulubey’de yaptığımız çalışmalar esnasında bazı hatalarımız oldu. Öncelikle ben Ulubey halkından ve esnaflarından özür dilerim. Çünkü böyle bir çalışmayı ilk defa yaptık. Çalışmalarımızın başlangıcı bayram tatiline denk geldi. Taşeron firmamızda da bu vesile ile bayram tatili yaptı. Bu arada bir eksikliklerimiz oldu. Daha sonra yaptığımız çalışmalar ortaya çıkınca esnaflarımız ve vatandaşlarımız mutlu oldular. Onun öncesinde halkımızdan ve esnaflarımızdan özür dilerim. Ulubey halkımızı da hayırlı uğurlu olsun.  Ulubey ilçemizde alt yapı çalışmalarımızı yeniledik. Elektrik hatlarını kendi imkânlarımız çerçevesinde yerin altına indirdik. Aydınlatma direklerimizi yeniledik” dedi.

“80 KİŞİLİK BARINMA EVİ”

Ulubey’de yeni bir projeye imza atacaklarını ifade eden Başkan Ada, Daha önce Ulubeyli hayırseverimiz Fuat Terci bir okul yaptırmıştı. Şimdi aynı hayırseverimiz ile 6 aydır görüşmemiz neticesinde Ulubey’e bir barınma evi yapacağız. Barınma evi altında 80 kişilik bir bina yapacağız. Odalar tek kişilik olmasını planlıyoruz. Şu an da projemizi hazırlıyoruz. İnşallah bir aya kadar temelini atmış olacağız” dedi.

KAYNAK : USAKAJANS.COM

Okunma 5099 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top