STFD Kursiyerleri Ulubey Kanyonları ve Blaundos'ta Deklanşöre Bastılar.

Uşak Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Derneği 1. Fotoğrafçılık Temel Eğitim Kursu başladı.

9 Ekim Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezinde verilen terorik kursun ardından, 23 Ekim Pazar günü kursiyerler Uşak Ulubey Kanyonları ve Blaundus Antik Kent'in de ilk eğitim çekimlerini yaptılar. 

Sabahın erken saatlarinde Atatürk Kültür Merkezi önünde bir araya gelen kursiyerler toplu olarak Ulubey İlçesine hareket ettiler.  Ulubey İlçemizde bulunan Büyük Uşak Kanyonları'nın bir parçası olan Ulubey Kanyonunda ilk eğitim çekimlerini gerçekleştiren kursiyerler buradan Blaundus Antik Kentine geçerek kursun ilk gününde eğitim çekimlerine burada devam ettiler.

Uşak Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Derneği üyesi ve Kurs eğitmenlerinden olan Oğuz ÇAKMAK, "dernek olarak amaçlarının fotoğrafçılığı sevdirmek ve fotoğrafçılığa gönül verenlere yardımcı olmak olduğunu belirtti".

Çakmak; bu kapsamda 1. sini düzenledikleri Fotoğrafçılık Temel Eğitim Kursu çalışmalarında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a teşekkür ederek, Henri Cartier Bresson' un da söylediği gibi  "Fotoğraf çekmek, insanın aklını, gözünü ve yüreğini aynı hizaya getirmesidir. Bu bir yaşam tarzıdır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : USAKGUNCEL.COM

Okunma 2244 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top