Ulubey Belediye Başkanı Ada Oy Kullanmadı

İlk belediye başkanı adayı olduğunda Ulubey’de ilçe başkanının olmadığına değinen belediye başkanı Ali Rıza Ada 7 yılda gelmiş oldukları bu durumun gurur verici olduğunu belirtti.

Başkanlık için yarışan iki adayında kendisi için eşit olduğunu belirten Ada seçimler için tercih yapmayarak oy kullanmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ulubey ilçe başkanlığı seçimlerinde partililer ile buluşan Ulubey belediye Başkanı Ali Rıza ADA yapmış olduğu konuşmada duygulu anlar yaşadı.

Başkan ADA; ” Türkiye’de belki de bir ilki yaşadık Ulubeyde,  ilçe başkanı olmayan teşkilatı olmayan bir ilçede belediye seçimlerine girdik ve Belediyeyi kazandık. 7 Yılda gelmiş olduğumuz bu durum karşısında benim oy kullanma lüksüm yoktur çünkü başkan bile bulamadığımız dönemlerden adayların yarıştığı bir dönemlere geldik.

İki adayımızın yarıştığı bu seçimlerde kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir. Adaylarımızın çok olması bizim için gurur kaynağı olmuştur. Bizim tek bir amacımız var oda Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını daima ileriye taşımaktır. Benim tek bir oyum var gönlüm iki adayımızda ben aralarında tercih yapamam onun için bu seçimlerde oy kullanmayacağım” Diyerek iki adayı da sahneye davet etti ve birlik beraberlik mesajını verdi.

KAYNAK : USAKAJANS.COM

Okunma 4029 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top