Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin YAYMAN Ulubey Kanyonlarını Gezdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman ilimize yapacağı ziyaret kapsamında Ulubey İlçemizi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ilçemizde, Banaz Kaymakamı İlçemiz Kaymakam V. İrfan Demiröz, Belediye Başkanı ve Daire Müdürleri tarafından Ulubey Kanyonu Cam Terasta karşılandı.

Karşılamanın ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman " Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Uşak'ın kültürünü, tarihini, antik şehirlerini, jeotermal alanlarını, folklorunu, kilimini, ciritini ve güzel yemeklerini gün yüzüne çıkarmak için üstümüze düşen her şeyi yapacağız." Dedi. İlçemizde Cam Teras ve mahalli satış reyonlarında incelemelerde bulundu, halkla konuşarak memnuniyetlerini ve sıkıntılarını dinledi, ardından İlçemizde bulunan Blaundus Antik Kentini (sülümenli Kalesi) ziyaret ederek burada yatan tarih hakkında konuştu.

Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman, ilçemize gelmeden önce Banaz İlçesinde ziyaretlerde bulundu, Atatürk ve Etnografya Müzesi, Uşak Belediyesi Halı-Kilim Evi, İskender Pala İl Halk Kütüphanesi, Ulubey Kanyonları, Blaundus Antik Kenti, Clandras, Hacım Sultan Türbesi ve Arkeoloji Müzesi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

KAYNAK : www.ulubey.gov.tr

Okunma 5762 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top